Kiwa for Life bier

Voor het tweede jaar op rij hebben we ons ‘Kiwa for Life’- bier verkocht ten voordele van kinderen.

Kinderen hebben ons meer dan ooit nodig en wij willen hun het noodzakelijke geven, terwijl we onszelf een beetje plezier gunnen met een lekker bier (maar met mate!).

Onze uitdaging voor 2022

In het kader van de operatie “Viva for Life” van Vivacité, organiseren de Kiwanisclubs van Franstalig België, een uitdaging en willen wij financiële steun verlenen aan de projecten die door de operatie gesponsord worden, om zo ons motto “Serving the Children of the World” waar te maken.

Wij hebben gekozen voor een bier dat wij de “Spéciale Viva for Life” hebben gedoopt. De brouwerij Deseveaux in Boussu heeft ons project enthousiast gesteund en een pils gebotteld met een etiket in de kleuren van “Viva for Life” en Kiwanis International. Dit bier wordt verkocht in verpakkingen van vier 33cl-flessen en zal in diverse supermarkten verkrijgbaar zijn.

Koop het, geef het, verkoop het

 

Als u meer wilt weten of wilt helpen bij de operatie van 2022, neem dan contact op met Jean-Luc Stellamans (stellamansjl@gmail.com)

Wij hopen uit de grond van ons hart dat, ondanks de uitzonderlijke gezondheidssituatie waarin wij verkeren, de Belgische bevolking er zal zijn om “Viva for Life” te steunen.

De kinderen van onze regio rekenen op ons!
LATEN WE SAMEN DE UITDAGING AANGAAN!
LATEN WE MOBILISEREN.