[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text]

Kiwanis Childrens Fund (KFC) schenkt meer dan 4000 paar warme schoenen aan behoeftige Roemeense kinderen

Kiwanis Childrens Fund: een drijvende kracht om behoeftige kinderen te helpen

Het Kiwanis Childrens Fund (KCF) begon in 1940 met een donatie van Walter Zeller – de eerste in onze geschiedenis, en een jaar later werd de huidige stichting opgericht.

De missie van KFC is om middelen te ontwikkelen die de goodwill en visie van Kiwaniërs vertalen in programma’s die de kinderen van de wereld helpen. Kortom, het werk van het Children’s Fund helpt Kiwaniërs het leven van kinderen te veranderen.

In 2020, net vóór de pandemie…

Heeft KFC zich een gemeenschappelijk doel gesteld: de aankoop van 3 000 paar nieuwe en warme winterschoenen, ter plaatse gemaakt, voor behoeftige kinderen in Roemenië. Dit vertegenwoordigde een investering van ongeveer 90.000 euro. Door de schoenen ter plaatse te maken, kunnen ook de mensen in het noorden van het land geholpen worden om in deze moeilijke periode ten minste een deel van hun baan te behouden. Eind oktober 2021 had KCF, dankzij de grote inspanningen van enkele districten, donaties van clubs en particulieren meer dan 166.000 euro ontvangen. Op die manier kon KCF meer dan 4000 paar winterschoenen schenken en de aankoop van 4.000 paar wintersokken financieren. Deze winterschoenen zullen de kinderen in staat stellen om makkelijker en comfortabler naar school te gaan en hun kansen op een betere toekomst te verbeteren.


In de Toekomst...

KCF is van plan soortgelijke hulpacties op te zetten. Wij zijn van plan om steeds meer districten in Europa uit te dagen om ons projecten voor te leggen die rechtstreeks verband houden met voedsel, gezondheid en alfabetisering voor kinderen in de wereld.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]